27/08/2024 27/08/2024 Υπαίθριο Ιερατικό συλλείτουργο τελέσθηκε στην περιοχή Cechi της Ακτής Ελεφαντοστού, με αφορμή την λήξη της 8ης Συνάντησης Ορθόδοξης Νεολαίας της χώρας.   Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο εφημέριος στην Ακτή Ελεφαντοστού π. Ιερεμίας, μαζί με τους ιερείς π. Σεβαστιανό και π. Βαρνάβα, με την συμμετοχή Ορθοδόξων πιστών. Ο π. Ιερεμίας μετέφερε προς τους νέους και...
27 Αυγούστου, 2024 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024 - 21:09

Η Ορθοδοξία προοδεύει στην Ακτή Ελεφαντοστού

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία προοδεύει στην Ακτή Ελεφαντοστού

Υπαίθριο Ιερατικό συλλείτουργο τελέσθηκε στην περιοχή Cechi της Ακτής Ελεφαντοστού, με αφορμή την λήξη της 8ης Συνάντησης Ορθόδοξης Νεολαίας της χώρας.

 

Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο εφημέριος στην Ακτή Ελεφαντοστού π. Ιερεμίας, μαζί με τους ιερείς π. Σεβαστιανό και π. Βαρνάβα, με την συμμετοχή Ορθοδόξων πιστών.

Ο π. Ιερεμίας μετέφερε προς τους νέους και τις νέες τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου.

Προσευχόμαστε η Ορθόδοξη πίστη να μεγαλώσει και να στερεωθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού, στηρίζοντας τις ζωές των ανθρώπων στην σωτηρία που δίνει ο Ιησούς Χριστός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων