15/04/2022 15/04/2022 Την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τέλεσε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Χαρίτων, που διακρίνεται στη φωτογραφία μαζί με τους καθηγητές του ορθόδοξου Ινστιτούτου Lumière des Nations (Φως Εθνών) της Κανάγκας (με δύο δημοτικά κι ένα Γυμνάσιο-Λύκειο).  Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία των Προηγιασμένων προς ευλογία των Καθηγητών, ευχόμενος «σε αυτούς της ήρωες της...
15 Απριλίου, 2022 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 15:15

Κανάγκα: Προηγιασμένη για τους Καθηγητές του Ινστιτούτου Lumière des Nations

Διαδώστε:
Κανάγκα: Προηγιασμένη για τους Καθηγητές του Ινστιτούτου Lumière des Nations

Την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τέλεσε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Χαρίτων, που διακρίνεται στη φωτογραφία μαζί με τους καθηγητές του ορθόδοξου Ινστιτούτου Lumière des Nations (Φως Εθνών) της Κανάγκας (με δύο δημοτικά κι ένα Γυμνάσιο-Λύκειο)

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία των Προηγιασμένων προς ευλογία των Καθηγητών, ευχόμενος «σε αυτούς της ήρωες της εκπαίδευσης των νέων να έχουν σοφία, αγάπη, επαγγελματική ενότητα/σύμπνοια και καλή πρόοδο».

«Η ευλογία μου να είναι μαζί σας! Ας ενωθούμε για το αγαθό και την πάταξη του κακού», συμπλήρωσε!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων