16/12/2023 16/12/2023 Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ζάμπιας και τοποτηρητή της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης Μητροπολίτη κ. Ιωάννη στην Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης ξεκίνησε η εκστρατεία αλληλεγγύης “Χριστούγεννα 2023”. Συγκεκριμένα, οι πιστοί μπορούν να προσφέρουν μη ευπαθή προϊόντα/ρούχα, με σκοπό την αλληλεγγύη και την Αγάπη για τους Ηλικιωμένους του...
16 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 11:54

Ξεκίνησε εκστρατεία αλληλεγγύης “Χριστούγεννα 2023” στο Μαπούτο

Διαδώστε:
Ξεκίνησε εκστρατεία αλληλεγγύης “Χριστούγεννα 2023” στο Μαπούτο

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ζάμπιας και τοποτηρητή της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης Μητροπολίτη κ. Ιωάννη στην Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης ξεκίνησε η εκστρατεία αλληλεγγύης “Χριστούγεννα 2023”.

Συγκεκριμένα, οι πιστοί μπορούν να προσφέρουν μη ευπαθή προϊόντα/ρούχα, με σκοπό την αλληλεγγύη και την Αγάπη για τους Ηλικιωμένους του του Οίκου Ευγηρίας “Magoanine C”,  στην πόλη Μαπούτο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων