20/12/2021 20/12/2021 Με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλέξανδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Nanka, της πολιτεία Anambra της Νιγηρίας, ιερουργούντος του Πανοσ. Αρχιμ. π. Κορνηλίου Osuji και του νέου ιερέως της Μητροπόλεως π. Ιωάννη Okolo. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Κορνήλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων,...
20 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 11:45

Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως στη Νιγηρία

Διαδώστε:
Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως στη Νιγηρία

Με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλέξανδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Nanka, της πολιτεία Anambra της Νιγηρίας, ιερουργούντος του Πανοσ. Αρχιμ. π. Κορνηλίου Osuji και του νέου ιερέως της Μητροπόλεως π. Ιωάννη Okolo.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Κορνήλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μήνυμα των Χριστουγέννων, τονίζοντας πως ο μόνο λόγος που ήρθε ο Χριστός στη γη είναι για να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία, καθώς αυτός μόνο είναι η ελπίδα μας.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην προετοιμασία των Χριστιανών για την μεγάλη αυτή γιορτή, σημειώνοντας πως δεν είναι μόνο η νηστεία προετοιμασία για την κοινωνία μας με τον Θεό, αλλά και η εσωτερική μας προετοιμασία, βαθιά μέσα στην ψυχή μας καθώς και να λήξουμε ότι διαφορά υπάρχει μεταξύ μας, ώστε να είμαστε καθαροί να δεχτούμε τον Χριστό.

\

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων