04/06/2020 04/06/2020 Τα παιδιά στο ορθόδοξο ορφανοτροφείο στη Βόρεια Μαδαγασκάρη εκπαιδεύονται από νωρίς, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν την ζωή έχοντας εφόδια. Σε μια χώρα που μαστίζεται από τη φτώχεια, οι άνθρωποι ασχολούνται κυρίως με τις αγροτικές εργασίες και η ενασχόληση με τη γη, αποτελεί μία από τις βασικότερες δεξιότητες που πρέπει κάποιος να έχει. Έτσι, εκτός...
04 Ιουνίου, 2020 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 12:54

Μαζεύοντας τα “δώρα του Θεού”

Διαδώστε:
Μαζεύοντας τα “δώρα του Θεού”

Τα παιδιά στο ορθόδοξο ορφανοτροφείο στη Βόρεια Μαδαγασκάρη εκπαιδεύονται από νωρίς, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν την ζωή έχοντας εφόδια. Σε μια χώρα που μαστίζεται από τη φτώχεια, οι άνθρωποι ασχολούνται κυρίως με τις αγροτικές εργασίες και η ενασχόληση με τη γη, αποτελεί μία από τις βασικότερες δεξιότητες που πρέπει κάποιος να έχει.

Έτσι, εκτός από τα μαθήματα που παρέχονται με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, και την κατήχηση, τα παιδιά του Ορφανοτροφείου εκπαιδεύονται και στις αγροτικές εργασίες. Υπάρχουν ειδικοί χώροι που υπάγονται στο ορφανοτροφείο για αυτόν τον σκοπό και τα παιδιά φυτεύουν, σπέρνουν, μαζεύουν τους καρπούς και τους αποθηκεύουν στους ανάλογους χώρους. Η παραγωγή είναι δική τους .

Η ανάρτηση της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης στο Facebook

Όλα τα παιδιά του ορφανοτροφείου εκπαιδεύονται και στις αγροτικές εργασίες, αφού η Μαδαγασκάρη είναι κατά κύριο λόγο αγροτική χώρα. Υπάρχουν ειδικοί χώροι που υπάγονται στο ορφανοτροφείο για αυτόν τον σκοπό και τα παιδιά φυτεύουν, σπέρνουν, μαζεύουν τους καρπούς και τους αποθηκεύουν στους ανάλογους χώρους. Είναι η δική τους παραγωγή. Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ Ιγνάτιος προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσον να εφοδιάσει αυτά τα παιδιά με όσα περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσουν αύριο την δύσκολη κοινωνία της χώρας τους. Στις φωτογραφίες τα παιδιά καθαρίζουν το καλαμπόκι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων