14/06/2024 14/06/2024 Συνάντηση με τον Επικεφαλής του Επιτελικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ακτής Ελεφαντοστού, Monsieur Claude Sahi, στο Προεδρικό Μέγαρο, είχε ο Μητροπολίτης Άκκρας κ. Δανιήλ. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β’ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Alassane Ouattara. Παρέδωσε επίσης Συστατική Επιστολή διαπίστευσής του ως νέου Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη...
14 Ιουνίου, 2024 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024 - 9:35

Με εκπρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ακτής Ελεφαντοστού συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Άκκρας

Διαδώστε:
Με εκπρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ακτής Ελεφαντοστού συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Άκκρας

Συνάντηση με τον Επικεφαλής του Επιτελικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ακτής Ελεφαντοστού, Monsieur Claude Sahi, στο Προεδρικό Μέγαρο, είχε ο Μητροπολίτης Άκκρας κ. Δανιήλ.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β’ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Alassane Ouattara. Παρέδωσε επίσης Συστατική Επιστολή διαπίστευσής του ως νέου Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη της Ακτής Ελεφαντοστού.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρσβύτερος π. Ιερεμίας Behanzin και ο Γραμματέας της Μητροπόλεως κ. Γεώργιος Κωνσταντίν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων