09/10/2023 09/10/2023 Μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ προς το Δ.Σ. της Αδελφότητας Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, με ανακοινώνεται η παροχή υποτροφίας προς τον Ελληνοαιθιοπικής καταγωγής ιατρό κ. Nαούμ Μινάσε – Πλυθίδη, μέλους της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπάμπα. Ο ιατρός κ. Πλυθίδης έγινε αποδεκτός στο Τμήμα Φαρμακευτικής της Ιατρικής Σχολής στο Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου...
09 Οκτωβρίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2023 - 18:33

Μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Αξώμης παρέχεται υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών σε Ελληνοαιθιοπικής καταγωγής ιατρό

Διαδώστε:
Μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Αξώμης παρέχεται υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών σε Ελληνοαιθιοπικής καταγωγής ιατρό

Μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ προς το Δ.Σ. της Αδελφότητας Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, με ανακοινώνεται η παροχή υποτροφίας προς τον Ελληνοαιθιοπικής καταγωγής ιατρό κ. Nαούμ Μινάσε – Πλυθίδη, μέλους της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπάμπα.

Ο ιατρός κ. Πλυθίδης έγινε αποδεκτός στο Τμήμα Φαρμακευτικής της Ιατρικής Σχολής στο Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Νανοϊατρική”.

Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς την Αδελφότητα Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, για την σπουδαία πράξη τους, και εύχεται προς τον υποψήφιο φοιτητή καλές σπουδές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων