08/09/2021 08/09/2021 Το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο Ναό της Παναγίας (εντός του κοιμητηρίου της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου), χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί Πατριαρχικο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Πάπα και...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 15:35

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο Ζ’

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο Ζ’

Το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο Ναό της Παναγίας (εντός του κοιμητηρίου της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου), χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί Πατριαρχικο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κυρού Πέτρου Ζ’ και των μελών της συνοδείας του, οι οποίοι συμπληρώνουν δέκα επτά χρόνια από την ημέρα που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ την 11η Σεπτεμβρίου 2004.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων