20/08/2024 20/08/2024 Μια νέα γεώτρηση έλαβε τέλος στην Ενορία Αγίου Νικολάου Μπούνιας. Είναι το τρίτο υδροδοτικό έργο που πραγματοποιείται με την συμβολή της Τοπικής Ορθόδοξης Επισκοπής του Παλαίφατου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής. Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μπούνιας κ. Ταμπάκη Χρήστο και στην Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης εξέφρασε με ανάρτησή του σε μέσο...
20 Αυγούστου, 2024 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2024 - 12:27

Νέα γεώτρηση στην Ενορία Αγίου Νικολάου Μπούνιας

Διαδώστε:
Νέα γεώτρηση στην Ενορία Αγίου Νικολάου Μπούνιας

Μια νέα γεώτρηση έλαβε τέλος στην Ενορία Αγίου Νικολάου Μπούνιας. Είναι το τρίτο υδροδοτικό έργο που πραγματοποιείται με την συμβολή της Τοπικής Ορθόδοξης Επισκοπής του Παλαίφατου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μπούνιας κ. Ταμπάκη Χρήστο και στην Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης εξέφρασε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπούνιας κ. Πολύκαρπος. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων