04/02/2023 04/02/2023 Στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου, αναφέρεται ο Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος μοιραζόμενος στον γραπτό λόγο σκέψεις, αναφερόμενος και στη δική του μάχη που δίνει με την ασθένεια. “Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον αγώνα γιά την καταπολέμηση του καρκίνου. Πρόκειται γιά μιά ασθένεια που μεγάλος αριθμός...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 14:33

Νιγηρίας Αλέξανδρος: Ο αγώνας κατά του καρκίνου χρειάζεται βαθιά πίστη

Διαδώστε:
Νιγηρίας Αλέξανδρος: Ο αγώνας κατά του καρκίνου χρειάζεται βαθιά πίστη

Στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου, αναφέρεται ο Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος μοιραζόμενος στον γραπτό λόγο σκέψεις, αναφερόμενος και στη δική του μάχη που δίνει με την ασθένεια.

“Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον αγώνα γιά την καταπολέμηση του καρκίνου. Πρόκειται γιά μιά ασθένεια που μεγάλος αριθμός ανθρώπων παγκόσμια, καλείται να αντιμετωπίσει. Να νικήσει ή να νικηθεί από αυτήν. Στον αγώνα αυτό χρειάζεται βαθιά πίστη, μεγάλη εμπιστοσύνη στην θεόσδοτη επιστήμη και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης”, σημειώνει στην αρχή του μηνύματός του.

“Ας μην λησμονούμε ότι όλοι μας μετέχουμε στην πεσμένη φύση και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει της συνέπειες της, Το πως θα προσεγγίσουμε τις συνέπειες της πτώσης , καταεικνύει το πόσο η Ανάσταση έχει μιλήσει μέσα μας. Το αν πράγματι πιστεύουμε στην Ανάσταση και τι άραγε σημαίνει για εμάς”, αναφέρει.

“Τούτη την περίοδο κατά την οποία κι εγώ δίνω τον δικό μου αγώνα με την ασθένεια αυτή, απευθύνομαι σε όλους τους συν-ασθενείς γιά να ευχηθώ ο Κύριος με τις πρεσβείς των Αγίων μας, να χαρίζει δύναμη σωματική και ψυχική σε όλους μας. Και ποτέ να μην λησμονούμε ότι “γεννηθήτω το θέλημα Του”.“, καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων