23/06/2023 23/06/2023 Μετά από πρόσκληση του Πρέσβη της Γεωργίας στην Αιθιοπία κ. Gia Macharadze, ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ παρευρέθηκε στους διπλούς εορτασμούς των 105 ετών από την Ανεξαρτησία της Γεωργίας και την συμπλήρωση 30 ετών διπλωματικής παρουσίας της χώρας στην Αιθιοπία. Ο Σεβασμασμιώτατος μετέφερε προς τον Πρέσβη τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και...
23 Ιουνίου, 2023 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2023 - 8:55

Ο Αξώμης Δανιήλ στους διπλούς εορτασμούς της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Αιθιοπία

Διαδώστε:
Ο Αξώμης Δανιήλ στους διπλούς εορτασμούς της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Αιθιοπία

Μετά από πρόσκληση του Πρέσβη της Γεωργίας στην Αιθιοπία κ. Gia Macharadze, ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ παρευρέθηκε στους διπλούς εορτασμούς των 105 ετών από την Ανεξαρτησία της Γεωργίας και την συμπλήρωση 30 ετών διπλωματικής παρουσίας της χώρας στην Αιθιοπία.

Ο Σεβασμασμιώτατος μετέφερε προς τον Πρέσβη τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β, εκφράζοντας επίσης την αδελφική Του αγάπη προς τον Προκαθήμενο της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Γεωργίας, Μακαριώτατο Καθολικό Πατριάρχη πάσης Γεωργίας (Ιβηρίας) κ.κ. Ηλία Β και προς τον Ορθόδοξο λαό της.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συναντήσει Πρέσβεις και Διπλωμάτες πολλών χωρών, εκφράζοντας με την παρουσία του την ιστορική συνέχεια του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αιθιοπία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων