10/02/2020 10/02/2020 Είναι οι “φύλακες- ‘Αγγελοι” των παιδιών της Αφρικής, είναι εκείνοι που απλώνουν την πολύτιμη χείρα βοηθείας στα παιδιά που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Είναι οι αφανείς ήρωες που στέκονται στο πλευρό των βασανισμένων παιδιών και οι σύγχρονοι ιεραπόστολοι που απαλύνουν τις πληγές των αθώων ψυχών τους.  Ένας από αυτούς ο Σπύρος που βοηθά με όλη...
10 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2020 - 18:52

Ο Έλληνας “Φύλακας- Άγγελος” των φτωχών παιδιών της Τανζανίας

Διαδώστε:
Ο Έλληνας “Φύλακας- Άγγελος” των φτωχών παιδιών της Τανζανίας

Είναι οι “φύλακες- ‘Αγγελοι” των παιδιών της Αφρικής, είναι εκείνοι που απλώνουν την πολύτιμη χείρα βοηθείας στα παιδιά που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Είναι οι αφανείς ήρωες που στέκονται στο πλευρό των βασανισμένων παιδιών και οι σύγχρονοι ιεραπόστολοι που απαλύνουν τις πληγές των αθώων ψυχών τους.  Ένας από αυτούς ο Σπύρος που βοηθά με όλη του την ψυχή τα παιδιά στο Κινταμάλι της Τανζανίας.

“Εκείνο που προσλαμβάνει ένας εθελοντής από τα παιδιά της Αφρικής , είναι σπουδαιότερο από αυτό που ο ίδιος προσφέρει σ’εκείνα.
Ο ενθουσιασμός και η χαρά φαίνεται ζωγραφισμένη περίτρανα στο πρόσωπο του αδελφού Σπύρου που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο ιεραποστολικό μας κέντρο στο Κινταμάλι της Ιρίνγκα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε η Παναγιά να του ανταποδώσει ότι προσφέρει” αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ιεραποστολικής Στέγης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων