02/09/2024 02/09/2024 Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ημέρα μνήμης του Αγίου Αλεξάνδρου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα, ο Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης τέλεσε μνημόσυνο στην μνήμη του Μητροπολίτη Νιγηρίας κύρου Αλεξάνδρου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε με γλαφυρότατα τον θείο λόγο. Αντλώντας διδάγματα από το έργο του Αγίου Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στο έργο του αείμνηστου Μητροπολίτη Νιγηρίας ο οποίος...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 18:05

O Μητροπολίτης Ζάμπιας τέλεσε μνημόσυνο στην μνήμη του Μητροπολίτη Νιγηρίας κύρου Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Ζάμπιας τέλεσε μνημόσυνο στην μνήμη του Μητροπολίτη Νιγηρίας κύρου Αλεξάνδρου

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ημέρα μνήμης του Αγίου Αλεξάνδρου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα, ο Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης τέλεσε μνημόσυνο στην μνήμη του Μητροπολίτη Νιγηρίας κύρου Αλεξάνδρου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε με γλαφυρότατα τον θείο λόγο.

Αντλώντας διδάγματα από το έργο του Αγίου Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στο έργο του αείμνηστου Μητροπολίτη Νιγηρίας ο οποίος αφιέρωσε την ζωή του στην Ιεραποστολή και στην πραγματοποιήσει του λόγου του Θεού έκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στην ξεχωριστή πνευματική σχέση που είχε μαζί του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων