02/05/2020 02/05/2020 “Η τρομοκρατία δεν θα μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς της”, τονίζει σε μήνυμά του προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, με αφορμή αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Βόρειο Σινά, στις 30 Απριλίου. “Η Αίγυπτος είναι ισχυρή με την ηγεσία της, τον στρατό και τον λαό της και...
02 Μαΐου, 2020 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2020 - 13:00

Ο Πατρ. Αλεξανδρείας για τη τρομοκρατική επίθεση στο Β. Σινά

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αλεξανδρείας για τη τρομοκρατική επίθεση στο Β. Σινά

“Η τρομοκρατία δεν θα μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς της”, τονίζει σε μήνυμά του προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, με αφορμή αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Βόρειο Σινά, στις 30 Απριλίου.

“Η Αίγυπτος είναι ισχυρή με την ηγεσία της, τον στρατό και τον λαό της και θα συνεχίσει να διατηρεί και να υπηρετεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια σε όλη την περιοχή. Η τρομοκρατία δεν θα μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς της. Ανυψώνουμε τις προσευχές μας προς τον Θεό για εκείνους τους στρατιωτικούς που έγιναν μάρτυρες για την πατρίδα τους, στην περιοχή Μπιρ Αλ Αμπίντ, στο Βόρειο Σινά, εκεί όπου δέχτηκαν την ύπουλη τρομοκρατική επιχείρηση”, κατέληξε ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, μεταφέροντας τα πιο θερμά συλλυπητήριά του προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι, τις οικογένειες των θυμάτων και τον αιγυπτιακό λαό”, αναφέρει, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων