13/06/2020 13/06/2020 Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ουγκάντα υλοποίησε χθες μια ακόμη δέσμευσή του προς την τοπική Εκκλησία δωρίζοντας ένα ολοκαίνουργιο όχημα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνά. “Μια τέτοια κίνηση να διευκολύνει τα μεταφορικά μέσα καθώς εκτελεί το έργο της αποστολής τους. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Εξοχότατο και του ευχήθηκε ευλογίες του Κυρίου μας! Ας...
13 Ιουνίου, 2020 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 9:30

Ο πρόεδρος της Ουγκάντας ενισχύει το ιεραποστολικό έργο

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος της Ουγκάντας ενισχύει το ιεραποστολικό έργο

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ουγκάντα υλοποίησε χθες μια ακόμη δέσμευσή του προς την τοπική Εκκλησία δωρίζοντας ένα ολοκαίνουργιο όχημα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνά.

“Μια τέτοια κίνηση να διευκολύνει τα μεταφορικά μέσα καθώς εκτελεί το έργο της αποστολής τους. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Εξοχότατο και του ευχήθηκε ευλογίες του Κυρίου μας! Ας δοξασθεί το όνομα του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως στο facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων