Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
15 Ιουλίου, 2024

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις στη Μπουκόμπα

Διαδώστε:

Με την Χάρη του Θεού ολοκληρώθηκαν οι Κατασκηνώσεις στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας στο Ιεραποστολικό Κέντρο ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ στο Κασικιζι.

Φιλοξενήθηκαν 400 έφηβοι σε 4 περιόδους 13-17 ετών και 150 νέοι 18-25 ετών. Την γενική οργάνωση και λειτουργία είχε η Αδ. Παρασκευή μοναχή της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά Χαλκιδικής, που διακονεί κατά περιόδους την Ιεραποστολή με τις ευλογίες του Σεβ. Ιερισσού κ. Θεόκλητου. Την βοήθησαν οι εθελόντριες κ. Αναστασία Καραπετρίδου μηχανικός από τις Σέρρες και η Κατερίνα Παπαγεωργιου νηπιαγωγός από τα Βριλήσσια Αθήνας.

Το γενικό θεμα φέτος ήταν: “ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ”. Σχετικά ήταν τα Αγιογραφικά αναγνώσματα καθώς και οι ονομασίες των ομάδων. Η μετάνοια του Δαβίδ, του Πέτρου, του Ασώτου Υιού, του Ζακχαίου, του Ληστή, της πόρνης γυναίκας ήταν τα θέματα που μελετήθηκαν και βγήκαν τα κατάλληλα μηνύματα.

Σαν ομαδάρχες στις ομάδες βοήθησαν νέοι και νέες από τον Σύνδεσμο Ορθοδόξων Νέων η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ.
Την οικονομική στήριξη είχαν πνευματικά παιδιά του Π. Παϊσίου Σουλτανικά από την Αρναία και την Κρήτη.
Όλο το πρόγραμμα περιείχε Ακολουθίες, προσευχές, μελέτη Αγίας Γραφής, Ορθόδοξη Κατήχηση, εκμάθηση ύμνων, ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες, Εξομολόγηση και άλλες δραστηριότητες που είχαν σαν σκοπό την καλλιέργεια της ορθόδοξης συνείδησης, την κατάρτιση πιστών χριστιανών και την δημιουργία ωφέλιμων ανθρώπων και πολιτών.

Διαδώστε: