04/06/2024 04/06/2024 Με τις ευχές του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος μίλησε στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα με θέμα «Η Βεβαιώτης και οι καρποί της Αναστάσεως». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κιτίου για την ευχή και ευλογία της εκδηλώσεως και μετέφερε...
04 Ιουνίου, 2024 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 21:49

Ομιλία του Μητροπολίτη Κινσάσας στη Λάρνακα

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητροπολίτη Κινσάσας στη Λάρνακα

Με τις ευχές του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος μίλησε στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα με θέμα «Η Βεβαιώτης και οι καρποί της Αναστάσεως».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κιτίου για την ευχή και ευλογία της εκδηλώσεως και μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων