05/07/2023 05/07/2023 Τη συνέχιση του ιεραποστολικού του έργου συνεχίζει το Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στον αμπελώνα του Κυρίου στη μαύρη ήπειρο. Κατηχητικές δράσεις, ιερές ακολουθίες, κάλυψη αναγκαίων αναγκών και αύξηση των μελών των κατά τόπους Ορθόδοξων κοινοτήτων με την τέλεση του μυστηρίου του Βαπτίσματος συνθέτουν την καθημερινότητα του ιεραποστολικού έργου σε χώρες μακρινές και άγνωστες...
05 Ιουλίου, 2023 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 9:17

Ουγκάντα: 82 κατηχούμενοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα

Διαδώστε:
Ουγκάντα: 82 κατηχούμενοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα

Τη συνέχιση του ιεραποστολικού του έργου συνεχίζει το Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στον αμπελώνα του Κυρίου στη μαύρη ήπειρο.

Κατηχητικές δράσεις, ιερές ακολουθίες, κάλυψη αναγκαίων αναγκών και αύξηση των μελών των κατά τόπους Ορθόδοξων κοινοτήτων με την τέλεση του μυστηρίου του Βαπτίσματος συνθέτουν την καθημερινότητα του ιεραποστολικού έργου σε χώρες μακρινές και άγνωστες σε πολλούς.

Την πνευματική χαρά να δεχθεί τον Επίσκοπο της είχε η ενορία των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο Κίτι της Ουγκάντας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα ναό, το Σάββατο 1 Ιουλίου. Εν συνεχεία ευλόγησε τα παιδιά της ενορίας και μίλησε για τους Ανάργυρους ιατρούς οι οποίοι με την προσφορά τους ανακούφιζαν τις ασθένειες των συνανθρώπων τους.

Την ίδια ημέρα, με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου, τελέστηκε η βάπτιση 82 κατηχουμένων από τον εφημέριο του ναού, π. Γεώργιο Λούλε και τον π. Δανιήλ Κιουάνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων