04/06/2024 04/06/2024 Η έναρξη του χειμερινού (για το νότιο ημισφαίριο) προγράμματος εκμάθησης ελληνικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο σχολείο της Ιεραποστολής στη Λουσάκα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη για τα παιδιά που θα ταξιδέψουν και θα φιλοξενηθούν για σπουδές στην Ελλάδα. Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν και παιδιά από τη Μοζαμβίκη....
04 Ιουνίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 22:29

Παιδιά μαθαίνουν Ελληνικά στο σχολείο της Ιεράς Μητρόπολεως Ζάμπιας στη Λουσάκα

Διαδώστε:
Παιδιά μαθαίνουν Ελληνικά στο σχολείο της Ιεράς Μητρόπολεως Ζάμπιας στη Λουσάκα

Η έναρξη του χειμερινού (για το νότιο ημισφαίριο) προγράμματος εκμάθησης ελληνικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο σχολείο της Ιεραποστολής στη Λουσάκα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη για τα παιδιά που θα ταξιδέψουν και θα φιλοξενηθούν για σπουδές στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν και παιδιά από τη Μοζαμβίκη.

Το πρόγραμμα αυτό είναι πιλοτικό και σε πρώτη φάση πραγματοποιείται δια ζώσης και σε δεύτερη φάση εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου από την εθελόντρια εκπαιδευτικό Ουρανία Κάπου από την Ελλάδα.

Κατά την έναρξη ο Σεβασμιώτατος εξήγησε την φιλοσοφία και την φιλοδοξία του προγράμματος για την προαγωγή της ελληνικής γλώσσας στη Ζάμπια, καθώς και την προοπτική που θα έχουν οι σπουδαστές στην φιλόξενη χώρα μας. Επίσης ευχαρίστησε την κυρία Ουρανία Κάπου για την εθελοντική της προσφορά καθώς και τον υπεύθυνο του προγράμματος στη Ζάμπια π. Πρόδρομο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων