12/04/2022 15/04/2022 Επίσκεψη στην περιοχή Ικίμπα της Τανζανίας πραγματοποίησε ο Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομος την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος Ορθοδόξων Χριστιανών. Στο Ναό του Αγίου Δημητρίου Ρουμπάλε συγκεντρώθηκαν 6 ιερείς και περί τους 1.000 πιστούς από 30 Ενορίες. O Θεοφιλέστατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στην συνέχεια όλες...
12 Απριλίου, 2022 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 10:26

Τανζανία: Πλήθος πιστών υποδέχτηκε τον Επίσκοπο Μπουκόμπας στην Ικίμπα

Διαδώστε:
Τανζανία: Πλήθος πιστών υποδέχτηκε τον Επίσκοπο Μπουκόμπας στην Ικίμπα

Επίσκεψη στην περιοχή Ικίμπα της Τανζανίας πραγματοποίησε ο Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομος την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος Ορθοδόξων Χριστιανών.

Στο Ναό του Αγίου Δημητρίου Ρουμπάλε συγκεντρώθηκαν 6 ιερείς και περί τους 1.000 πιστούς από 30 Ενορίες.

O Θεοφιλέστατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στην συνέχεια όλες οι Ενορίες παρουσίασαν εορταστικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια.

Δεν έλειπαν βέβαια και τα δώρα και ο τελικός πατρικός λόγος του Επισκόπου. Στον λόγο του μίλησε για το «ποτήριον του Χριστού», δηλ. την σταυρική Του θυσία και την σταυροαναστάσιμη πορεία των χριστιανών και της Εκκλησίας. Και κατέληξε: «Τον σταυρό μας δεν τον εγκαταλείπουμε, απ’ τον Σταυρό μας δεν κατεβαίνουμε».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων