21/06/2024 21/06/2024 Πρόγραμμα για υποσιτισμένα παιδιά υλοποιείται στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης με τον Επίσκοπο κ. Πρόδρομο να ευχαριστεί για την στήριξη και την αγάπη που δίνουν δύναμη και ελπίδα στο έργο της ιεραποστολής.  “Στην ορθόδοξη κλινική μας, με τη βοήθεια του Ιδρύματος IHA, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να προσφέρει μια ακτίνα φωτός...
21 Ιουνίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2024 - 16:46

Πρόγραμμα για υποσιτισμένα παιδιά στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα για υποσιτισμένα παιδιά στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Πρόγραμμα για υποσιτισμένα παιδιά υλοποιείται στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης με τον Επίσκοπο κ. Πρόδρομο να ευχαριστεί για την στήριξη και την αγάπη που δίνουν δύναμη και ελπίδα στο έργο της ιεραποστολής. 

“Στην ορθόδοξη κλινική μας, με τη βοήθεια του Ιδρύματος IHA, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να προσφέρει μια ακτίνα φωτός στα υποσιτισμένα παιδιά της κοινότητάς μας”, γράφει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Μέσω αυτού του προγράμματος, διανέμουμε γάλα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους όχι μόνο τη θρέψη που τόσο χρειάζονται, αλλά και μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Κάθε σταγόνα γάλατος είναι ένα βήμα προς την υγεία και την ελπίδα. Η αγάπη σας κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στηρίζετε αυτό το πολύτιμο έργο, που με τη βοήθειά σας συνεχίζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη φροντίδα και την αγάπη που τους αξίζει. Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων