12/05/2024 12/05/2024 Σε κλινική νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης μετά από τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ιερά Μητρόπολη, ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.  “Ενώνουμε τίς προσευχές μας υπέρ υγείας και θείας βοηθείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιωάννου”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη σε ανακοίνωσή της. “Ευχαριστουμε τον κ,Κρουπνικ για την αμέριστη...
12 Μαΐου, 2024 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2024 - 11:22

Σε κλινική, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Ζάμπιας μετά από τροχαίο ατύχημα

Διαδώστε:
Σε κλινική, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Ζάμπιας μετά από τροχαίο ατύχημα

Σε κλινική νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης μετά από τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ιερά Μητρόπολη, ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

“Ενώνουμε τίς προσευχές μας υπέρ υγείας και θείας βοηθείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιωάννου”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη σε ανακοίνωσή της.

“Ευχαριστουμε τον κ,Κρουπνικ για την αμέριστη στήριξη και τη βοήθειά του. Κατά την επιθυμία του Σεβασμιοτατου, παρά την αναγκαστική του απουσία θα πραγματοποιηθει κανονικά η προγραμματισμενη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφορου για την εορτή του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού στη Mufulira (Kitwe) Copperbelt
Ευχαριστήσουμε θερμά για την ποικίλως εκφραζομένη συγκινητική συμπαράσταση ολων, και ευχομαστε την ταχεία αποκατάσταση της υγιείας του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων