27/05/2024 27/05/2024 Σεμινάριο Ιεροραπτικής ξεκίνησε στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας με την καθοδήγηση της εθελόντριας κ. Αγγελικής Πετροπούλου από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, συνεργάτιδα της Ιεράς Μονής Παναγίας Ντουραχάνης. Το Σεμινάριο παρακολουθούν δέκα Ορθόδοξες νέες στον ξενώνα της Αγίας Ακυλίνας στη Μπουκόμπα. Αφού καταρτιστούν θα αναλάβουν να ντύσουν τους ιερείς, τους κατηχητές, τους ψάλτες, τους...
27 Μαΐου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 22:35

Σεμινάριο ιεροραπτικής ξεκίνησε στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας

Διαδώστε:
Σεμινάριο ιεροραπτικής ξεκίνησε στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας

Σεμινάριο Ιεροραπτικής ξεκίνησε στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας με την καθοδήγηση της εθελόντριας κ. Αγγελικής Πετροπούλου από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, συνεργάτιδα της Ιεράς Μονής Παναγίας Ντουραχάνης.

Το Σεμινάριο παρακολουθούν δέκα Ορθόδοξες νέες στον ξενώνα της Αγίας Ακυλίνας στη Μπουκόμπα.

Αφού καταρτιστούν θα αναλάβουν να ντύσουν τους ιερείς, τους κατηχητές, τους ψάλτες, τους αναγνώστες, τους διακονητές του Ιερού Βήματος, τους διδασκάλους του Ευαγγελίου, τα παιδιά του Ιερού, τα μέλη των χορωδιών των ναών και τα μέλη των χορευτικών κάθε Ενορίας.

Επίσης θα ντύσουν τους ναούς με τα κατάλληλα καλύμματα, για να γίνεται η λατρεία μας «ευσχημόνως» (Α’ Κορ. 14, 40), για τη δόξα του Χριστού μας και την «οικοδομή των πιστών και της Εκκλησίας μας» (Α’ Κορ. 14, 26).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων