08/08/2019 08/08/2019 Μία μεγάλη εορτή θα ζήσει η ελληνική παροικία την Παρασκευή 9 Αυγούστου, με την ιερά πανήγυρη ενός από τους επιβλητικότερους και ιστορικότερους ναούς στην ομογένεια της Χώρας του Νείλου: τον Μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Πορτ Σαϊντ έδρα της Μητροπόλεως Πηλουσίου, όπου ποιμαίνει ο Μητροπολίτης κ. Νήφωνας. Όπως αναφέρει το pyramisnews.gr πολλοί εκπρόσωποι...
08 Αυγούστου, 2019 - 12:12

Στο ναό της Μεταμορφώσεως στο Πορτ Σαΐντ

Διαδώστε:
Στο ναό της Μεταμορφώσεως στο Πορτ Σαΐντ

Μία μεγάλη εορτή θα ζήσει η ελληνική παροικία την Παρασκευή 9 Αυγούστου, με την ιερά πανήγυρη ενός από τους επιβλητικότερους και ιστορικότερους ναούς στην ομογένεια της Χώρας του Νείλου: τον Μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Πορτ Σαϊντ έδρα της Μητροπόλεως Πηλουσίου, όπου ποιμαίνει ο Μητροπολίτης κ. Νήφωνας.

Όπως αναφέρει το pyramisnews.gr πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής παροικίας θα δώσουν το τιμητικό παρών στη μεγάλη αυτή εορτή του καλοκαιριού, και θα προσκυνήσουν “σε μία εκκλησία που έχει διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην ιστορία της αιγυπτιώτικης ομογένειας”.

Η αρχιερατική θεία λειτουργία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων