25/11/2023 26/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης επισκέφθηκε τον Υπουργό Δημόσιας Περιουσίας της χώρας Hon. Dr. Elijah Julaki Muuchima στο Υπουργείο Κτηματολογίου και Φυσικών Πόρων στη Λουσάκα. Σκοπός της επίσκεψης του Σεβασμιωτάτου ήταν η ενημέρωση του Υπουργού για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας με πολυποίκιλες δράσεις, καθώς και για το επιτελούμενο έργο...
25 Νοεμβρίου, 2023 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2023 - 8:37

Συνάντηση Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον Υπουργό Δημοσίας Περιουσίας της χώρας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ζάμπιας με τον Υπουργό Δημοσίας Περιουσίας της χώρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης επισκέφθηκε τον Υπουργό Δημόσιας Περιουσίας της χώρας Hon. Dr. Elijah Julaki Muuchima στο Υπουργείο Κτηματολογίου και Φυσικών Πόρων στη Λουσάκα.

Σκοπός της επίσκεψης του Σεβασμιωτάτου ήταν η ενημέρωση του Υπουργού για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας με πολυποίκιλες δράσεις, καθώς και για το επιτελούμενο έργο στον Ζαμβέζη ποταμό στο Μουμπούα και στο Kapiri Boshi, ενώ παράλληλα ζήτησε την κρατική αρωγή για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ακόμη έθεσε υπόψιν του Υπουργού την εξεύρεση χώρου στη πρωτεύουσα για την ανέγερση του Ελληνορθόδοξου Καθεδρικού Ναού με συνεδριακό κέντρο και πολυχώρο δραστηριότητων για τους Ορθόδοξους της χώρας.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ τα αποτελέσματα της συνεργασίας θα συμβάλλουν στην υλοποίηση των προβλεπόμενων δράσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων