Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
15 Ιανουαρίου, 2024

Συνάντηση Νεολαίας Μπουκόμπας

Διαδώστε:

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπουκόμπας πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Νεολαίας των Ενοριών της Α΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας Μπουκόμπας και Μισένι.

Η Συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από τις επτά Συναντήσεις, που έχουν προγραμματισθεί, από τον Σύνδεσμο Νεολαίας της Επισκοπής, να πραγματοποιηθούν μέχρι το Πάσχα.

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος και συλλειτούργησαν οι Ιερείς π. Σπυρίδων Κaizile nge, π. Ιωσήφ Joshephat και ο διάκονος Ντα τιος Ponsian.

Έψαλλε η χορωδία της Ιερατικής Σχολής και συμμετείχαν 80 νέοι από τις διάφορες Ενορίες. Ακολούθησε η συνεδρίαση με δύο ομιλίες. Πρώτη του Επισκόπου με θέμα: “Μετάνοια και Εξομολόγηση” και δεύτερη από τον Θεολόγο Γιάννη Tumba με θέμα: “Τι είναι Εκκλησία και η θέση μας σ’ αυτήν”. Μετά από τις εισηγήσεις ακολούθησε ευρύς διάλογος με απαντήσεις σε πολλές απορίες.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινό μεσημεριανό γεύμα. Οι νέοι έδωσαν ραντεβού να ξανασυναντηθούν τον Ιούλιο στην Κατασκήνωση, αλλά και στις Ενοριακές συναντήσεις τους κατά την επίσκεψη του Επισκόπου σ’ αυτές.

Διαδώστε: