16/10/2024 16/10/2024 Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα συντήρησης εντός του Καθεδρικού Ιερού Ναού στην Άκκρα της Γκάνας, με το βάψιμο όλων των φθαρμένων επιφανειών. Επίσης, συνεχίζονται με βάψιμο και διακόσμηση οι εργασίες ανακαίνισης της Αίθουσας εκδηλώσεων στην οποία δημιουργείται θεολογική βιβλιοθήκη, με την αρχική καταγραφή και καταλογογράφηση όλων των βιβλίων της Ιεράς Μητρόπολης. Η Ορθόδοξη βιβλιοθήκη...
16 Οκτωβρίου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2024 - 20:38

Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης στον Καθεδρικό Ναό της Άκκρας στη Γκάνα

Διαδώστε:
Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης στον Καθεδρικό Ναό της Άκκρας στη Γκάνα

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα συντήρησης εντός του Καθεδρικού Ιερού Ναού στην Άκκρα της Γκάνας, με το βάψιμο όλων των φθαρμένων επιφανειών.

Επίσης, συνεχίζονται με βάψιμο και διακόσμηση οι εργασίες ανακαίνισης της Αίθουσας εκδηλώσεων στην οποία δημιουργείται θεολογική βιβλιοθήκη, με την αρχική καταγραφή και καταλογογράφηση όλων των βιβλίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Η Ορθόδοξη βιβλιοθήκη θα είναι επισκέψιμη για μελέτη σε όποιον το επιθυμεί.

Ακόμα, δημιουργείται ο χώρος για την καθιέρωση νέου Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, μέσα στον χώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων