26/06/2024 26/06/2024 Στο πλαίσιο επίσκεψης του Μητροπολίτου Άκκρας κ. Δανιήλ στην περιοχή Gomoa Akropong (80 χιλ. από την πρωτεύουσα Άκκρα) με σκοπό την επιθεώρηση έργων της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Gomoa Oguaa, συναντήθηκε με τις εκπροσώπους της “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ” της Γκάνα. Ο Σεβασμιώτατος είχε μια πρώτη γνωριμία μαζί τους και συζήτησε τρόπους...
26 Ιουνίου, 2024 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024 - 10:53

Συζήτηση για την ενίσχυση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Γκάνα

Διαδώστε:
Συζήτηση για την ενίσχυση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Γκάνα

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Μητροπολίτου Άκκρας κ. Δανιήλ στην περιοχή Gomoa Akropong (80 χιλ. από την πρωτεύουσα Άκκρα) με σκοπό την επιθεώρηση έργων της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Gomoa Oguaa, συναντήθηκε με τις εκπροσώπους της “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ” της Γκάνα.

Ο Σεβασμιώτατος είχε μια πρώτη γνωριμία μαζί τους και συζήτησε τρόπους ενίσχυσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Γκάνα, επισημαίνοντας τον σημαντικό και σπουδαίο ρόλο που έχουν όλες οι γυναίκες/μητέρες στις Ορθόδοξες τοπικές Κοινότητες και στην Γκάνα γενικότερα.

Επίσης, από την “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ” Γκάνας, τέθηκαν πολλές αξιόλογες προτάσεις και ενδιαφέρουσες ιδέες για την ενίσχυσή τους και προγραμματίσθηκε επόμενη συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων