22/08/2023 22/08/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Κινσάσας το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023. Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, οι ιερείς π. Σαμουήλ και π. Θεόφιλος, καθώς και οι διάκονοι π. Εφραίμ και π....
22 Αυγούστου, 2023 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 22:24

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Κινσάσας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Κινσάσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Κινσάσας το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023.

Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, οι ιερείς π. Σαμουήλ και π. Θεόφιλος, καθώς και οι διάκονοι π. Εφραίμ και π. Ιγνάτιος.

Μεταξύ των πιστών της ενορίας εκκλησιάστηκαν και τα 10 παιδιά του Ορφανοτροφείου της Μητροπόλεως που αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην Θεολογική Σχολή.

Ο Μητροπολίτης αφού μίλησε επάνω στην παραβολή της Κυριακής ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον εφημέριο της ενορίας π. Σαμουήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων