03/03/2020 03/03/2020 Πρόκειται για ένα ακόμα γεύμα αγάπης, είναι ένα γεύμα που δίνει το φιλί της ζωής στους φτωχούς του κόσμου στο χωριό Μασέγκε της Τανζανίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι με τη φροντίδα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου οι Ορθόδοξοι πιστοί απέκτησαν το ναό- στολίδι τους. Όπως σημειώνουν άλλωστε με έμφαση σε μέσο κοινωνικής...
03 Μαρτίου, 2020 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 17:44

Το γεύμα αγάπης στην καρδιά της Αφρικής!

Διαδώστε:
Το γεύμα αγάπης στην καρδιά της Αφρικής!

Πρόκειται για ένα ακόμα γεύμα αγάπης, είναι ένα γεύμα που δίνει το φιλί της ζωής στους φτωχούς του κόσμου στο χωριό Μασέγκε της Τανζανίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με τη φροντίδα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου οι Ορθόδοξοι πιστοί απέκτησαν το ναό- στολίδι τους.

Όπως σημειώνουν άλλωστε με έμφαση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης “Άλλο ένα γεύμα αγάπης παρατέθηκε στην Επισκοπή μας στο χωριό Μασέγκε, ένα πανέμορφο χωριό στα υψίπεδα της Τανζανίας, όπου οι κάτοικοί του χαίρονται και καμαρώνουν για τον Ναό που χτίστηκε εκεί, με τη φροντίδα και μέριμνα του Θεοφιλεστάτου π. Αγαθονίκου, που πραγματικά αποτελεί στολίδι για την περιοχή. Συγκεκριμένα μετά τη Θεία Λειτουργία στον νέο περικαλλή Ναό των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Λουκά του Ιατρού, ο οποίος δεσπόζει σε περίοπτη θέση στο χωριό Μασέγκε, προσφέρθηκε γεύμα σε όλους τους πιστούς, προσφορά της κ. Κατσαβούνη Χρύσας υπέρ μνήμης της δούλης του Θεού Αιμιλίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων