09/02/2024 09/02/2024 “Όταν εμπιστευόμαστε το θέλημα του Θεού, όταν εμπιστευόμαστε τον ίδιο τον Θεό, όλα αλλάζουν”. Αυτό ανέφερε κατά την ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος.   Ο Θεοφιλέστατος, ευρισκόμενος στην Αθήνα, πραγματοποίησε πνευματική ομιλία στο πλαίσιο των συνάξεων της “Παρέας της Τρίτης”, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 9:39

Τολιάρας Πρόδρομος: “Όταν εμπιστευόμαστε τον ίδιο τον Θεό, όλα αλλάζουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τολιάρας Πρόδρομος: “Όταν εμπιστευόμαστε τον ίδιο τον Θεό, όλα αλλάζουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Όταν εμπιστευόμαστε το θέλημα του Θεού, όταν εμπιστευόμαστε τον ίδιο τον Θεό, όλα αλλάζουν”. Αυτό ανέφερε κατά την ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος.  

Ο Θεοφιλέστατος, ευρισκόμενος στην Αθήνα, πραγματοποίησε πνευματική ομιλία στο πλαίσιο των συνάξεων της “Παρέας της Τρίτης”, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία της ιεραποστολής και την διάδοση του μηνύματος του Ευαγγελίου στην εποχή της πληροφορίας και της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας. Τον Επίσκοπο κ. Πρόδρομο προσφώνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Θεοφιλεστάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων