27/06/2024 27/06/2024 Βαφτίσεις μίας ομάδας κατηχουμένων αδελφών στην πόλη της Αρούσας της Τανζανίας τελέστηκαν κατά την ημέρα της Πεντηκοστής, όπου είναι η γενέθλιος ημέρα της Εκκλησίας. Οι νεοφώτιστοι εντάχθηκαν στο Σώμα του Χριστού και έγιναν μέλη της Αγίας Εκκλησίας. Πριν το Μυστήριο της Βάπτισης, τελέστηκε πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου και ο...
27 Ιουνίου, 2024 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 20:23

Βαπτίσεις κατηχουμένων στην Τανζανία

Διαδώστε:
Βαπτίσεις κατηχουμένων στην Τανζανία

Βαφτίσεις μίας ομάδας κατηχουμένων αδελφών στην πόλη της Αρούσας της Τανζανίας τελέστηκαν κατά την ημέρα της Πεντηκοστής, όπου είναι η γενέθλιος ημέρα της Εκκλησίας. Οι νεοφώτιστοι εντάχθηκαν στο Σώμα του Χριστού και έγιναν μέλη της Αγίας Εκκλησίας.

Πριν το Μυστήριο της Βάπτισης, τελέστηκε πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου και ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός της Πεντηκοστής, όπου διαβάστηκαν στα σουαχίλι οι ευχές της γονυκλισίας.

 

Πηγή: ierapostolikistegi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων