03/10/2024 03/10/2024 Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άκκρας κ. Δανιήλ τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην περιοχή Gomoa Fomena. Συλλειτούργησαν οι Αιδεσιμότατοι π. Αναστάσιος, π. Βασίλειος και ο Εφημέριος π. Ηλίας. Μετά την Μεγάλη Δοξολογία, τελέσθηκε η χειροθεσία στον βαθμό του “Αναγνώστου”, του ευλαβεστάτου νέου κ. Παντελεήμονος Emmanuel Nyinah,...
03 Οκτωβρίου, 2024 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2024 - 17:39

Χειροθεσία “Αναγνώστου” στην Ιερά Μητρόπολη Άκκρας

Διαδώστε:
Χειροθεσία “Αναγνώστου” στην Ιερά Μητρόπολη Άκκρας

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άκκρας κ. Δανιήλ τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην περιοχή Gomoa Fomena.

Συλλειτούργησαν οι Αιδεσιμότατοι π. Αναστάσιος, π. Βασίλειος και ο Εφημέριος π. Ηλίας.

Μετά την Μεγάλη Δοξολογία, τελέσθηκε η χειροθεσία στον βαθμό του “Αναγνώστου”, του ευλαβεστάτου νέου κ. Παντελεήμονος Emmanuel Nyinah, φοιτητού Πληροφορικής στο Wisconsin International University.

Οι Ορθόδοξοι πιστοί, στην πλειοψηφία τους νεολαίοι, οι οποίοι έψαλλαν μελωδικά κατά την Θεία Λειτουργία, χάρηκαν με την παρουσία του Επισκόπου στην Ενορία τους.

η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας εύχεται στον Αναγνώστη κ. Παντελεήμονα να είναι άξιος της διακονίας που του ανέθεσε η Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων