17/02/2022 17/02/2022 Την ευκαιρία να ακούσουν την διάλεξη που παραχώρησε ο π. Μενίφ Χόμσι είχαν οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού στο Μπαλαμάντ στον Λίβανο. Το αντικείμενο της ομιλίας ο συνδυασμός του ακαδημαϊκού βίου και της πνευματικής ζωή και το πως αυτή μπορεί να την βιώσουν οι φοιτητές μέσα από τη συμμετοχή στην...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 14:02

Διάλεξη για την ακαδημαϊκή και πνευματική ζωή στο Μπαλαμάντ

Διαδώστε:
Διάλεξη για την ακαδημαϊκή και πνευματική ζωή στο Μπαλαμάντ

Την ευκαιρία να ακούσουν την διάλεξη που παραχώρησε ο π. Μενίφ Χόμσι είχαν οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού στο Μπαλαμάντ στον Λίβανο.

Το αντικείμενο της ομιλίας ο συνδυασμός του ακαδημαϊκού βίου και της πνευματικής ζωή και το πως αυτή μπορεί να την βιώσουν οι φοιτητές μέσα από τη συμμετοχή στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.

Μετά την ολοκλήρωση της διάλεξης, καθηγητές και φοιτητές, έθεσαν ερωτήματα και ακολούθησε γόνιμος διάλογος.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Κοσμήτορας της Σχολής, Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Καχίλ, ευχαρίστησε τον ομιλητή για την  παρουσία του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων