05/05/2023 06/05/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ υποδέχτηκε την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στην έδρα του Πατριαρχείου στη Δαμασκό αντιπροσωπεία από την Αδελφότητα Κυριών του Τιμίου Σταυρού. Παρόντες ήταν Επίσκοποι του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο εφημέριος της Αδελφότητας και η Πρόεδρός της. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στα μέλη της Αδελφότητας για το Πάσχα, και εστίασε στο θέμα...
05 Μαΐου, 2023 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 1:33

Επίσκεψη της Αδελφότητας του Τιμίου Σταυρού στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Αδελφότητας του Τιμίου Σταυρού στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ υποδέχτηκε την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στην έδρα του Πατριαρχείου στη Δαμασκό αντιπροσωπεία από την Αδελφότητα Κυριών του Τιμίου Σταυρού.

Παρόντες ήταν Επίσκοποι του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο εφημέριος της Αδελφότητας και η Πρόεδρός της.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στα μέλη της Αδελφότητας για το Πάσχα, και εστίασε στο θέμα της ελπίδας της Αναστάσεως που οι πιστοί ζουν εν μέσω των δυσκολιών και των εμποδίων που φέρνει η καθημερινότητα. Ο Μακαριώτατος προέτρεψε την Αδελφότητα να κρατήσουν την ελπίδα αυτή ως κίνητρο για να εργαστούν προς δόξαν Θεού στην Εκκλησία, και να τη μεταφέρουν στις δικές του οικογένειες, έτσι ώστε τα σπίτια τους να μετατραπούν σε μικρές εκκλησίες και να βιώνουν συνέχεια τη χαρά της Αναστάσεως.

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε δεξίωση αγάπης που προετοίμασαν τα μέλη της Αδελφότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων