10/03/2022 10/03/2022 Συνάντηση με τον Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης Eugenio Ambrosi είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στην έδρα του Πατριαρχείου στη Δαμασκό, σήμερα 10 Μαρτίου 2022. Τον διευθυντή συνόδευε ο Ανώτερος Περιφερειακός Σύμβουλος της οργάνωσης για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, Othman Belbeisi, ο πρώην υπουργός Δρ Adeeb Mayala, και ο μηχανικός...
10 Μαρτίου, 2022 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 19:35

Ο διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Ο διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης Eugenio Ambrosi είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στην έδρα του Πατριαρχείου στη Δαμασκό, σήμερα 10 Μαρτίου 2022.

Τον διευθυντή συνόδευε ο Ανώτερος Περιφερειακός Σύμβουλος της οργάνωσης για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, Othman Belbeisi, ο πρώην υπουργός Δρ Adeeb Mayala, και ο μηχανικός Yazan Aslan.

Στη συνάντηση από πλευράς εκκλησίας, ήταν o Επίσκοπος Δημήτριος (Charbak) και o Αρχιμανδρίτης Μελέτιος, διευθυντής του τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων