03/02/2024 03/02/2024 Με την ευλογία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, ο Επίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος ιερούργησε χθες, ημέρα εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ιερό Ναό των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Μερσίνη. Καθώς πλησιάζει η πρώτη “μαύρη” επέτειος από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ της 6ης Φεβρουαρίου 2023 που έπληξε τη Συρία και την Τουρκία,...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 17:58

Ο Επίσκοπος Ιεραπόλεως κοντά στα θύματα από τον περσινό φονικό σεισμό στην Τουρκία

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ιεραπόλεως κοντά στα θύματα από τον περσινό φονικό σεισμό στην Τουρκία

Με την ευλογία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, ο Επίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος ιερούργησε χθες, ημέρα εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ιερό Ναό των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Μερσίνη.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη “μαύρη” επέτειος από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ της 6ης Φεβρουαρίου 2023 που έπληξε τη Συρία και την Τουρκία, ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος μετέφερε στους πιστούς την αγάπη, την ευλογία και μήνυμα παρηγοριάς από τον Μακαριώτατο. Στη συνέχεια, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του σεισμού.

Ο Επίκοπος αναχώρησε για την Αλεξανδρέττα, όπου τον υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων οι Πατέρες Dmitry Yelderm, Nicholas Papas Oglo. Εκεί συνομίλησε με τους πιστούς μεταφέροντας την ευλογία και τις ευχές του Μακαριωτάτου.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων