11/06/2024 11/06/2024 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο οποίος σήμερα, κατά την την εορτή των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, άγει τα Ονομαστήριά του. “Με αφορμή τη σημερινή εορτή, αδράζω την ευκαιρία να προσευχηθώ στον Θεό να σας χαρίσει μακροζωία, δύναμη και υγεία, για να συνεχίσετε το έργο σας...
11 Ιουνίου, 2024 - 19:21

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για τα Ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για τα Ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο οποίος σήμερα, κατά την την εορτή των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, άγει τα Ονομαστήριά του.

“Με αφορμή τη σημερινή εορτή, αδράζω την ευκαιρία να προσευχηθώ στον Θεό να σας χαρίσει μακροζωία, δύναμη και υγεία, για να συνεχίσετε το έργο σας για το καλό της τοπικής εκκλησίας και το καλό όλης της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Εκφράζω την ελπίδα μου να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των Εκκλησιών μας για όλα τα καλά και τα δίκαια“, ανέφερε στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων