15/02/2023 16/02/2023 Πλήθος συλλυπητήριων επιστολών από τον Ορθόδοξο κόσμο συνεχίζει να δέχεται ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για τα θύματα και τους πληγέντες των φονικών σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου 2023. Μετά τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, ο Μακαριώτατος δέχτηκε συλλυπητήρια μηνύματα, μεταξύ άλλων, από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 13:12

Πλήθος συλλυπητήριων στον Πατριάρχη Αντιοχείας από τον Ορθόδοξο κόσμο

Διαδώστε:
Πλήθος συλλυπητήριων στον Πατριάρχη Αντιοχείας από τον Ορθόδοξο κόσμο

Πλήθος συλλυπητήριων επιστολών από τον Ορθόδοξο κόσμο συνεχίζει να δέχεται ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για τα θύματα και τους πληγέντες των φονικών σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου 2023.

Μετά τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, ο Μακαριώτατος δέχτηκε συλλυπητήρια μηνύματα, μεταξύ άλλων, από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτη Ελισαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων