18/07/2023 18/07/2023 Κοντά στο ποίμνιο του Πατριαρχείου Αντιοχείας που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρίσκεται καθημερινά ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη, 7 Ιουλίου, επισκέπτεται τη χώρα. Μετά τη Θεία Λειτουργία στην ενορία της Πενσυλβάνια και τις συναντήσεις τις οποίες είχε με κληρικούς και πιστούς, χθες, Δευτέρα 17 Ιουλίου ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας...
18 Ιουλίου, 2023 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 10:22

Ποιμαντικές δράσεις του Πατριάρχη Αντιοχείας στην Πενσυλβάνια

Διαδώστε:
Ποιμαντικές δράσεις του Πατριάρχη Αντιοχείας στην Πενσυλβάνια

Κοντά στο ποίμνιο του Πατριαρχείου Αντιοχείας που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρίσκεται καθημερινά ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη, 7 Ιουλίου, επισκέπτεται τη χώρα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στην ενορία της Πενσυλβάνια και τις συναντήσεις τις οποίες είχε με κληρικούς και πιστούς, χθες, Δευτέρα 17 Ιουλίου ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας επισκέφθηκε τις παιδικές κατασκηνώσεις της ενορίας και μίλησε στα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται εκεί.

Νωρίτερα, ο Μακαριώτατος τέλεσε τρισάγιο επί των τάφων των αοιδίμων Επισκόπων και κληρικών που διακόνησαν την ενορία της Πενσυλβάνια επί σειρά ετών και τώρα αναπαύονται στο κοιμητήριο το οποίο βρίσκεται στην ενορία.

Διαβάστε επίσης: 

 Στη Νέα Υόρκη αφίχθη ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συναντήθηκε με ιερείς από τη Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής

Στην Πενσυλβάνια ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Συνεχίζεται η επίσκεψη του Πατριάρχη Αντιοχείας στις ΗΠΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων