16/07/2023 16/07/2023 Την ποιμαντική του περιοδεία σε ενορίες της Μητρόπολης Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής του Πατριαρχείου Αντιοχείας συνεχίζει ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος από την Πέμπτη βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Χθες το απόγευμα, Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Προκαθήμενος της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε την αντιοχειανή ενορία της Πενσυλβάνια όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του...
16 Ιουλίου, 2023 - 8:33
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 8:39

Στην Πενσυλβάνια ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Διαδώστε:
Στην Πενσυλβάνια ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Την ποιμαντική του περιοδεία σε ενορίες της Μητρόπολης Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής του Πατριαρχείου Αντιοχείας συνεχίζει ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος από την Πέμπτη βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Χθες το απόγευμα, Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Προκαθήμενος της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε την αντιοχειανή ενορία της Πενσυλβάνια όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού. Παρέστη πλήθος πιστών στο οποίο ο Πατριάρχης απηύθυνε πατρικούς λόγους ευχαριστώντας τους για την υποδοχή και την παρουσία τους στην ακολουθία.

Την Παρασκευή ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής κ. Σάββα στην έδρα της Μητρόπολης στη Νέα Υόρκη και με τους κληρικούς της. Η ποιμαντική επίσκεψη θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου αναμένεται να διεξαχθεί το 56ο Συνέδριο Διετίας, το οποίο θα φιλοξενηθεί από την Αντιοχειανή Ενορία του Αγίου Γεωργίου στο Φοίνιξ της Αριζόνας.

Διαβάστε επίσης: 

 Στη Νέα Υόρκη αφίχθη ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συναντήθηκε με ιερείς από τη Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων