16/05/2023 16/05/2023 Τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα επισκεφθεί τον ερχόμενο Ιούλιο ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Σύμφωνα με την Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής του Πατριαρχείου Αντιοχείας ο Μακαριώτατος θα μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Συνέλευσης της τοπικής  Επισκοπής η οποία πλέον έχει αλλάξει σελίδα ύστερα από την εκλογή και ενθρόνιση πριν...
16 Μαΐου, 2023 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 10:05

Στις ΗΠΑ τον Ιούλιο ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Διαδώστε:
Στις ΗΠΑ τον Ιούλιο ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα επισκεφθεί τον ερχόμενο Ιούλιο ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Σύμφωνα με την Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής του Πατριαρχείου Αντιοχείας ο Μακαριώτατος θα μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Συνέλευσης της τοπικής  Επισκοπής η οποία πλέον έχει αλλάξει σελίδα ύστερα από την εκλογή και ενθρόνιση πριν λίγες ημέρες του νέου Μητροπολίτη κ. Σάββα.

Το 56ο Συνέδριο Διετίας, θα φιλοξενηθεί από την Αντιοχειανή Ενορία του Αγίου Γεωργίου στο Φοίνιξ της Αριζόνας και θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Συνέλευση είναι καλεσμένη να μιλήσει η Yelena Popovic, σκηνοθέτης της πολυβραβευμένης ταινίας Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού), η οποία αναφέρεται στη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού, μία παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Περισσότερα σχετικά με τα διαδικαστικά της Συνέλευσης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης: Ενθρονίστηκε ο νέος Μητροπολίτης Νέας Υόρκης του Πατριαρχείου Αντιοχείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων