11/11/2021 11/11/2021 Με τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίπ, Μικάτι, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η κατάσταση στον Λίβανο με τον Μητροπολίτη να θέτει επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, την υγεία και τον οικονομικό μαρασμό που πλήττει τον λαό του Λιβάνου....
11 Νοεμβρίου, 2021 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 9:17

Στον Μητροπολίτη Βηρυτού ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βηρυτού ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Με τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίπ, Μικάτι, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η κατάσταση στον Λίβανο με τον Μητροπολίτη να θέτει επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, την υγεία και τον οικονομικό μαρασμό που πλήττει τον λαό του Λιβάνου. Όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος αυτά είναι προβλήματα τα οποία του καταθέτουν καθημερινά πολίτες της χώρα ζητώντας τη βοήθεια του.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μικάτι αρχικά ανέφερε ότι δεν μπορεί να αλλάξει την υπαρκτή πραγματικότητα με μαγικό τρόπο αλλά με δουλειά και συνεργασία θα πετύχει τους βασικούς στόχους που έχει θέσει η κυβέρνησή του. “Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στον πολίτη. Κάνουμε εντατικές ενέργειες να επουλώσουμε ακόμα πληγές που άφησε πίσω της η φονική έκρηξη τον περσινό Αύγουστο”, ανέφερε και πρόσθεσε πως γίνεται καθημερινός αγώνας έτσι ώστε να επικρατήσει η δικαιοσύνη και η ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των πολιτών της χώρας.

Τέλος ο Μητροπολίτης κ. Ηλίας του ευχήθηκε ο Θεός να ενισχύει και να ενδυναμώνει το έργο του για το καλό του λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων