20/12/2023 21/12/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ υποδέχθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στην Πατριαρχική Κατοικία του στη Δαμασκό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εμμέσης κ. Γρηγόριο. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Μητροπολίτης κ. Γρηγόριος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη κ.κ. Ιωάννη Ι’ και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας για την εκλογή...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 2:11

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Μητροπολίτη Εμμέσης στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Μητροπολίτη Εμμέσης στη Δαμασκό

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ υποδέχθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στην Πατριαρχική Κατοικία του στη Δαμασκό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εμμέσης κ. Γρηγόριο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Μητροπολίτης κ. Γρηγόριος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη κ.κ. Ιωάννη Ι’ και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας για την εκλογή του και για την παρουσία τους στην πρόσφατη ενθρόνιση του. Επίσης ζήτησε από τον Μακαριώτατο και τα μέλη της Ιεράς Σύνοδου να προσεύχονται για αυτόν κατά την έναρξη της διαποίμανσης του στην Ιερά Μητροπόλη Εμμέσης.

Ακόμη στη συνάντηση συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση, καθώς και οι προκλήσεις του ποιμαντικού έργου στη Χομς της Συρίας, όπου βρίσκεται η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Εμμέσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων