05/06/2024 06/06/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στην Πατριαρχική Κατοικία στο Μπαλαμάντ τον Υπουργό Ενέργειας της υπηρεσιακής Κυβέρνησης του Λιβάνου Ουαλίντ Φαγιάντ. Στη συνάντηση οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις προκλήσεις και τις ευθύνες που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση του Λιβάνου δεδομένου του κενού που υπάρχει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας,...
05 Ιουνίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 0:24

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον υπηρεσιακό Υπουργό Ενέργειας και Υδάτων του Λιβάνου

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον υπηρεσιακό Υπουργό Ενέργειας και Υδάτων του Λιβάνου

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στην Πατριαρχική Κατοικία στο Μπαλαμάντ τον Υπουργό Ενέργειας της υπηρεσιακής Κυβέρνησης του Λιβάνου Ουαλίντ Φαγιάντ.

Στη συνάντηση οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις προκλήσεις και τις ευθύνες που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση του Λιβάνου δεδομένου του κενού που υπάρχει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και η μακρά πολιτική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Ο Λίβανος είναι βυθισμένος στην κρίση, εξαιτίας της αδυναμίας των πολιτικών να συνεννοηθούν, κάτι που παραλύει τους θεσμούς κι αποτρέπει από τον Νοέμβριο του 2022 την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας τόνισε την ανάγκη εκλογής νέου Προέδρου στον Λίβανο

Νέα έκκληση του Πατριάρχη Αντιοχείας για την εκλογή νέου Προέδρου στον Λίβανο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων