23/09/2019 23/09/2019 Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, επικεφαλής του τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας συναντήθηκε στην πόλη Ζαχλέ (Λίβανος) με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη. Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων μετέφερε στον Μακαριώτατο τους χαιρετισμούς του Προκαθήμενου της...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 19:34

Συνάντηση του Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Μητρ. Βολοκολάμσκ

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, επικεφαλής του τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας συναντήθηκε στην πόλη Ζαχλέ (Λίβανος) με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη.

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων μετέφερε στον Μακαριώτατο τους χαιρετισμούς του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ενώ έπειτα κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης διμερών σχέσεων μεταξύ του Πατριαρχείου Μόσχας και του Πατριαρχείου Αντιοχείας και θέματα πανορθόδοξης σημασίας.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης έστειλε στον Πατριάρχη κ.κ. Κύριλλο τις ευχαριστίες του για την στήριξη που παρέχει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στους χριστιανούς της Εγγύς Ανατολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων