16/09/2023 16/09/2023 Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023  χτύπησε πανηγυρικά το κουδούνι στον προαύλιο χώρο της  Θεολογικής Σχολής «Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος» ατη Φιλιππούπολη. Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλαος τέλεσε τον Αγιασμό με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς. Συλλειτούργησαν ο Επίσκοπος Σμολιάν κ. Βησσαρίων και ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης. Τους ύμνους απέδωσε η Μητροπολιτική Χορωδία με Μαέστρο τον...
16 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2023 - 19:37

Αγιασμός στη Θεολογική Σχολή της Φιλιππούπολης

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Θεολογική Σχολή της Φιλιππούπολης

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023  χτύπησε πανηγυρικά το κουδούνι στον προαύλιο χώρο της  Θεολογικής Σχολής «Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος» ατη Φιλιππούπολη.

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλαος τέλεσε τον Αγιασμό με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς. Συλλειτούργησαν ο Επίσκοπος Σμολιάν κ. Βησσαρίων και ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης.

Τους ύμνους απέδωσε η Μητροπολιτική Χορωδία με Μαέστρο τον Πρωτοψάλτη Γκεόργκι Ράντεφ μαζί με μαθητές και καθηγητές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Νικόλαος μετέφερε στους μαθητές τις ευχές  του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πηγή: bg-patriarshia.bg

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων