20/09/2021 20/09/2021 Ομόφωνα αποδεκτό έκανε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, το αίτημα αγνόησης της επιστολής παραίτησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σλίβεν κ. Ιωαννίκιου από τον ίδιον.   Η Σύνοδος συνεδρίασε υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, για να εξετάσει τη δεύτερη επιστολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σλίβεν, στην οποία ο...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 19:05

Άκυρη η παραίτηση του Μητροπολίτη Σλίβεν Ιωαννίκιου

Διαδώστε:
Άκυρη η παραίτηση του Μητροπολίτη Σλίβεν Ιωαννίκιου

Ομόφωνα αποδεκτό έκανε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, το αίτημα αγνόησης της επιστολής παραίτησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σλίβεν κ. Ιωαννίκιου από τον ίδιον.  

Η Σύνοδος συνεδρίασε υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, για να εξετάσει τη δεύτερη επιστολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σλίβεν, στην οποία ο ίδιος αιτείται να μη ληφθεί υπ’ όψιν η πρώτη του επιστολή παραίτησης.

Τα μέλη της Ιεράς Συνόδου αποφάσισαν να αποδεχθούν το αίτημά του, ώστε ο Σεβασμιώτατος να παραμείνει στον θρόνο της Μητροπόλεως που ποιμαίνει, εφόσον αυτό επιθυμεί.

Στο τέλος, μάλιστα, προσευχήθηκαν θερμά στον Θεό να δώσει καλή υγεία στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίκιο του Σλίβεν, ώστε να μην χρειαστεί να αφήσει τα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων