23/04/2024 23/04/2024 Έξι Βοηθοί Επίσκοποι θα είναι υποψήφιοι για την πλήρωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σλίβεν η οποία θα γίνει στις 26 Μαϊου. Αυτό αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας η οποία συνήλθε χθες, 22 Απριλίου, στο πλαίσιο τακτικής συνεδρίασης υπό την Προεδρία  του Μητροπολίτη Βράτσης κ. Γρηγορίου, Αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου. ...
23 Απριλίου, 2024 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 10:51

Έξι Επίσκοποι υποψήφιοι για τη Μητρόπολη Σλίβεν

Διαδώστε:
Έξι Επίσκοποι υποψήφιοι για τη Μητρόπολη Σλίβεν

Έξι Βοηθοί Επίσκοποι θα είναι υποψήφιοι για την πλήρωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σλίβεν η οποία θα γίνει στις 26 Μαϊου. Αυτό αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας η οποία συνήλθε χθες, 22 Απριλίου, στο πλαίσιο τακτικής συνεδρίασης υπό την Προεδρία  του Μητροπολίτη Βράτσης κ. Γρηγορίου, Αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου. 

Σύμφωνα με το άρθ. 85, παράγρ. 1 του Καταστατικού Χάρτη της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας οι Επίσκοποι οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι για τη Μητρόπολη Σλίβεν, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται είναι οι:

Βελίκης κ. Σιώνιος

Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος

Μελενίκου κ. Γεράσιμος

Μπρανίτσης κ. Παχώμιος

Γλαβινίτσης κ. Μακάριος

Velbazhda κ. Ισαάκ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων