23/06/2021 23/06/2021 Πραγματοποιήθηκε η αποκατάσταση και η πλήρης επιχρύσωση του ιερού αρτοφορίου, που δώρισε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου του Μπάτσκοβο ο τελευταίος αυτοκράτορας του βουλγαρικού κράτους  Τσάρος Μπορίς ο Γ΄. Δωρητής του χρυσού που χρειάστηκε και βοηθός κατά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία μολύβδου και ψευδαργύρου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, βιομηχανία εξόρυξης, παραγωγής και εμπορίου...
23 Ιουνίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 19:04

Επιχρυσώθηκε το αρτοφόριο-δώρο του Τσάρου Μπόρις Γ’

Διαδώστε:
Επιχρυσώθηκε το αρτοφόριο-δώρο του Τσάρου Μπόρις Γ’

Πραγματοποιήθηκε η αποκατάσταση και η πλήρης επιχρύσωση του ιερού αρτοφορίου, που δώρισε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου του Μπάτσκοβο ο τελευταίος αυτοκράτορας του βουλγαρικού κράτους  Τσάρος Μπορίς ο Γ΄.

Δωρητής του χρυσού που χρειάστηκε και βοηθός κατά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία μολύβδου και ψευδαργύρου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, βιομηχανία εξόρυξης, παραγωγής και εμπορίου συμπυκνωμάτων, μη σιδηρούχων μετάλλων και κραμάτων KCM Plovdiv, με έδρα τη Φιλιππούπολη, στο πρόσωπο του εκτελεστικού διευθυντή της, Ιβάν Ντόμπρεφ και της ομάδας του!

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μπάτσκοβο, Επίσκοπος Βελίκης Σιώνιος και η αδελφότητα της Μονής εκφράζουν τη βαθιά και ειλικρινή ευγνωμοσύνη τους για τη γενναιόδωρη υποστήριξη των δωρητών και προσεύχονται στον Παντοδύναμο Θεό να τους προσδώσει υγεία και καλή έκβαση στις κοσμικές δουλειές τους, προς όφελος του προσωπικού της KCM Plovdiv και των οικογενειών τους για το άναμμα της φλόγας της πίστης του Χριστού στις καρδιές τους – ένας σίγουρος οδηγός για την πρόνοια του Θεού!

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων